top of page
Header website DKVDV  2022.png

Jezelf zijn begint met jezelf kennen. 

​Wil jij beter begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet en keuzes maken die echt

bij jou passen? Of heb jij medewerkers met vragen over loopbaanontwikkeling of samenwerking? Inzicht in communicatie, gedrag en drijfveren helpen om beter te functioneren, betere keuzes te maken en meer werkplezier te krijgen. 

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -63.jpg

DISC profiel

Krijg inzicht in je communicatie en gedrag met de kleuren van DISC. Deze veelgebruikte tool helpt je jouw persoonlijke stijl te leren kennen en je gedragsstijl in je werkomgeving. Het geeft daarnaast inzicht in je (verborgen) talenten en helpt bijvoorbeeld om energielekken te ontdekken.

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -117_edited.jpg

Drijfveren

Drijfveren zijn dat wat iemand motiveert. Wat is belangrijk en waarom doe je de dingen zoals je ze doet. Het kennen van je drijfveren helpt je goede keuzes te maken. En om in actie te komen. Door te weten wat jou motiveert is het immers veel gemakkelijker om stappen ook echt te gaan zetten.

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -43.jpg

Combinatie

DISC gaat over "hoe" je iets doet. De drijfveren om het "waarom". Samen helpen ze je om doelen scherp te krijgen en te bepalen hoe je deze kan gaan behalen.

Hoe werkt het?

De vraag staat centraal, en die is voor iedereen verschillend. Voorafgaand aan het invullen van de digitale vragenlijst(en) hebben we telefonisch contact om de vraag helder te krijgen. Op basis van de antwoorden op de vragenlijst(en)  wordt een assessment gemaakt.

 

Met behulp van de resultaten wordt in de coachsessie vanuit de vraag gekeken naar de manier waarop de gewenste verandering ook echt kan worden bereikt.

Ons aanbod

DISC assessment inclusief profiel en 1,5 uur coaching: € 215,- ex BTW.

Drijfverenanalyse inclusief rapport 1,5 uur coaching: € 215,- ex BTW.

Drijfveren en DISC samen inclusief 1,5 uur coaching: €395,- ex BTW.

De coaching kan online of in Amersfoort bij ons op kantoor worden gegeven.

HRM Profielen - certificaat DISC en drijfveren logo.png
bottom of page