top of page
feedback De Kracht van de Verschillen.png

De feedback van nu, geen regels maar respect!

Feedback geven lastig? Dat is helemaal niet nodig. Iedereen kan leren feedback geven én ontvangen. Onze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor deze tijd en rekenen af met de ouderwetse feedback regels. Je teamleden leren op een speelse en innovatieve manier te communiceren en samenwerken. 

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -1.jpg

Kort en krachtig, dat geeft een boost!

Wij dagen de deelnemers op een interactieve manier uit om aan de slag te gaan met feedback. Elkaar verbindend en opbouwend aanspreken vanuit wederzijds respect.

Wij verzorgen deze leuke en nuttige boost in bijvoorbeeld de tijd van een teamoverleg of vergadering.

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -73.jpg

Deelnemers leren zichzelf en anderen beter kennen en zien dat er verschillende manieren zijn om te communiceren. Zij ervaren dat dit toegevoegde waarde heeft én het team sterker maakt. Teamleden durven elkaar na deze interactieve training op een goede manier aan te spreken, met respect voor elkaar.

Feedback als motor voor groei en verbetering

  • Bij groei en verandering

  • Bij weerstand op de werkvloer

  • Bij gebrek aan aanspreekcultuur

  • Bij gedoe op de werkvloer

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -50.jpg

Reken af met ouderwetse feedback en leer op een speelse en innovatieve manier communiceren en samenwerken. Laat door goede feedback en communicatie de verschillen binnen je team de kracht van je team worden.

Aanhalingstekens

Dit zeggen onze klanten

De Kracht van de Verschillen heeft voor ons team een feedback training gegeven. In het voortraject hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en dit is perfect verwerkt in een leuke en leerzame dag! De combinatie tussen praktijk voorbeelden, actieve werkvormen, humor en nuttige informatie maken het geheel tot een leuke training. Top gedaan! Ik kan iedereen de trainingen aanbevelen.

Erik Bosman, Managing partner at Beumer Makelaars

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -32_edited.jpg
bottom of page