top of page
Strength lies in differences, not in similarities” Stephen Covey (3000 x 700 px) (3000 x 7

Feedback van nu, geen regels maar respect!

Je hebt goede plannen voor de verbeteringen of veranderingen binnen je organisatie. Je wil aan de slag maar er is weerstand of gedoe op de werkvloer. Je medewerkers vinden het lastig om elkaar feedback te geven terwijl dit wel nodig is om samen te groeien en verbeteren. Herken je dit? Dan is het tijd om een afspraak met ons te maken want wij zijn experts op het gebied van feedback, communicatie en teamdynamiek.

Creëer een efficiënte en flexibele organisatie waar mensen met plezier werken door de communicatie en samenwerking te verbeteren.

Resultaat

 • Door feedback positief te benaderen wordt weerstand weggenomen.

 • De deelnemers leren feedback geven en ontvangen.

 • Persoonlijk leiderschap wordt gestimuleerd en vergroot. 

 • Door ervarend leren en het gebruik van interactieve werkvormen is het leereffect groter. (75% leert men van ervaren – volgens de leer-piramide van Bales).

 • Succeservaringen bij het geven en ontvangen van feedback stimuleren eigenaarschap.

 • De deelnemers krijgen begrip en kennis over feedback, de valkuilen en het feedbackproces.

 • Teambuilding. Samen trainen en elkaar beter leren kennen verbetert de samenwerking.

Kracht Van De Verschillen - Moise Donker

Feedback geven lastig? Niet na de training "Feedback; weg met de regels!" Deze door ons ontwikkelde training brengt feedback naar de 21e eeuw. Creëer met behulp van goede feedback en communicatie een efficiënte en flexibele organisatie waar mensen met plezier werken .

Feedback als de motor voor groei en verbetering

Kracht Van De Verschillen - Moise Donker

Bij groei en verandering

Groei en verandering vragen om flexibiliteit, openheid en feedback geven en ontvangen. Kennis en kunde over communicatiestijlen en kwaliteiten zijn de basis voor het creëren van een next level organisatie.

Feedback emoji. Leer dat feedback geven en ontvangen overal en altijd een hulpmiddel is voor groei en ontwikkeling. Creeër een goede aanspreekcultuur.

Bij gebrek aan aanspreekcultuur

Gebrek aan aanspreekcultuur kent vele gezichten. Maak met je organisatie de stap naar een open feedbackcultuur. De oplossing zit in het leren kennen en inzetten van de waarde van feedback.

Verminder weerstand en geef verandering de ruimte. Positieve feedback en complimenten geven is daar een belangrijk onderdeel van.

Bij weerstand op de werkvloer

Veranderingen kunnen veel weerstand oproepen. Weerstand belemmert verbetering en groei. Goede communicatie en het geven en ontvangen van feedback zijn de sleutel naar succes.

Gedoe op de werkvloer? Creeern een open en veilige sfeed waarin feedback de ruimte krijgt.

Bij gedoe op de werkvloer 

Gedoe zit groei en innovatie in de weg. De plannen zijn helder en de doelen zijn gesteld. Goede communicatie en respect creëren een open cultuur waar men elkaar aanspreekt.

Aanhalingstekens

Stephen Covey

If we keep doing what we’re doing, we’re going to keep getting what we’re getting.

Aanhalingstekens

Programma en kosten

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal dagdelen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij maken dan een aanbod op maat dat aansluit bij jullie situatie en wensen.

 • Voor kleine en grote groepen.

 • De training is inclusief materiaal en een nabespreking.

 • Duur training: minimaal 2 dagdelen, afhankelijk van de vraag, problematiek en wensen.

 • Voor 1 dagdeel: kijk bij de Feedback boost.

bottom of page