Team en management training om samen te werken aan groei en ontwikkeling.

Ga niet op in de grijze massa maar maak gebruik van ieders unieke, kleurrijke eigenschappen om het beste uit je team en organisatie te halen.

Training voor teams

Wij gaan uit van de kracht van de verschillen en helpen jou, je team en je organisatie om te werken aan respect en ruimte voor ieders kwaliteiten en ideeën. Dat levert een team op dat op een respectvolle en open manier met elkaar samenwerkt. Het resultaat is flexibiliteit, een betere samenwerking en een effectiever en innovatiever team/organisatie.

Training voor management

Succesvol leiderschap betekent ruimte geven aan de verschillende karakters, ambities en kwaliteiten. Door de Kracht van deze Verschillen optimaal te benutten presteer je beter en worden doelen op een effectieve, creatieve en positieve manier behaald. Zo creëer je als managementteam een flexibele en innovatieve organisatie.

De Kracht van de Verschillen levert altijd maatwerk. Wij passen het programma aan naar de vraag en de problematiek van de klant. Wij blijven gedurende het hele traject goed overleggen en stellen het programma bij waar nodig. Wij zetten de deelnemers aan het werk want wij zijn ervan overtuigd dat ervarend leren de beste manier van leren is!

Respect

Met respect en ruimte voor de verschillen werken aan innovatie en groei.

Synergie

Geen compromis maar synergie. Door de verschillen optimaal in te zetten creëer je synergie. Samen wordt je beter dan alleen.

Communicatie

Hoe zorg je er voor dat je elkaar begrijpt? Luisteren, vragen stellen en duidelijkheid. Zodat de verschillen een meerwaarde worden.

Kwaliteiten en schaduwkanten

Iedereen is verschillend, gelukkig maar! Leer je eigen en elkaars kwaliteiten en schaduwkanten kennen voor een optimale samenwerking.

De kracht van de verschillen In de hoofdrol Diplomaat en stephen covey quote

Nieuwe methode In de Hoofdrol!

Een nieuwe methode door de Kracht van de Verschillen ontwikkeld. Het is één van de tools die wij inzetten bij de trainingen en coaching. Intuïtief, snel, effectief, leuk en zonder test. Een tool die voor alle niveaus is in te zetten en daardoor ook alle niveaus met elkaar verbindt.

De Kracht van de Verschillen is een samenwerking tussen Marion van Wezel en Ingrid Klinkert. Wij noemen onszelf niet voor niets “De Kracht van de Verschillen”.

Wij geloven dat gebruik maken van de verschillen er voor zorgt dat mensen en teams beter werken.