top of page
  • Foto van schrijverIngrid

Allemaal gedachten die door je heen razen

Bijgewerkt op: 26 aug. 2020

Het is even stil geweest vanuit De Kracht van de Verschillen. Marion en Ingrid hebben ieder de eerste week op hun eigen manier en in gesprek met elkaar doorgemaakt. Eerst de onrust, het is onwennig en je hoort zo veel verschillende verhalen. Waar luister je naar, wat is waar, wat vind ik er zelf van? Allemaal gedachten die door je heen razen.


En dan alle acties die je om je heen ziet. Meteen positief, of vanuit angst of voorzorg, iedereen heeft zijn of haar eigen motivatie en eigen werkelijkheid om in actie of reactie te gaan. Is er goed of fout? Wat denk ik daar over en vind ik ergens wat van? Allemaal gedachten die door je heen razen.


De initiatieven die je ziet, innovatief, creatief, de situatie benutten of er je draai aan geven. Ieder doet dat op zijn of haar manier en heeft daar een eigen motivatie of overtuiging voor. Is er goed of fout en hoe denk ik er zelf over? Allemaal gedachten die door je heen razen.

Wij hebben er voor gekozen om even de tijd te nemen, en die gedachten allemaal even door ons heen te laten razen. Deze weken gaan we zelf onze creativiteit en ons


innovatievermogen inzetten om te bedenken wat voor ons de juiste weg is in deze tijd. Wat voor ons de juiste keuzes zijn. Niet overhaast, maar in gesprek en verbinding met elkaar. We zetten ieder onze verschillende kwaliteiten in om daar samen het beste plan uit te smeden. In synergie, ieders inbreng is van toegevoegde waarde en maakt het plan beter dan je in je eentje had kunnen bedenken.


We houden jullie op de hoogte van onze ontwikkelingen en plannen. En ondertussen zijn we ook gewoon bereikbaar via mail, telefoon en de diverse kanalen om te videobellen.

Heb je vragen, of wil je eens van gedachten wisselen, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij blijven niet alleen met elkaar in verbinding, we vinden de verbinding met jullie net zo belangrijk. Samen maken we er het beste van.


Take care!

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page