top of page
  • Foto van schrijverIngrid

Sta jij open voor iemand die anders denkt?

Net als iedereen heb ik een bepaalde denkwijze en mijn persoonlijke waarden. Dat is waar ik naar leef en handel en wat ik ook naar buiten breng. Want elke stem mag gehoord worden.

In mijn werk als trainer en coach werk ik met de denkwijze en waarden van mijn klanten en cliënten. Mijn mening of waarden zijn op dat moment niet belangrijk. Ik werk vanuit respect voor ieders denkwijze en ieders waarden.


Samen beter dan alleen

In de training werk ik juist aan het vergroten van het respect voor elkaar en het openstaan voor de verschillen in denkwijze en waarden. En hoe je elkaar juist daardoor kan versterken. Door het gesprek met elkaar aan te gaan en door te luisteren. Het doel is niet om het met elkaar eens te worden maar om vanuit respect voor ieders waarheid toch goed met elkaar te kunnen samenwerken en communiceren. Waar iedereen zich gehoord en gezien voelt. Want als je dat met elkaar kan bereiken wordt je samen beter dan alleen. Dat is werken vanuit de kracht van de verschillen.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page