top of page

Create the things you wish existed

Wij zijn in een aantal jaar gegroeid vanuit ideeën, eigenwijsheid en inspiratie naar een heus product. We hebben geleerd over kernkwaliteiten en over kleurprofilering in diverse vormen en maten. Over Belbin, Meyers-Briggs, het enneagram en de archetypen van Jung. Vele uren Brainstormen met elkaar en met anderen over hoe je kijkt naar de mensen die je dagelijks op de werkvloer tegenkomt. Hoe pakken ze hun werk aan? Wat vinden ze leuk en wat doen ze liever niet. Wat voor kwaliteiten heb je voor welk werk nodig en welke schaduwkanten zijn er. Waar herkennen mensen zichzelf in en hoe verwoord je dat.


Uit deze gesprekken en onze eigen samenwerking is niet alleen onze teamrollenmethode en kaartenset “In de hoofdrol” ontstaan maar ook het voor ons altijd aanwezige uitgangspunt van de kracht van de verschillen. Want dat bleek in elk gesprek, training en traject terug te komen. Juist het verschillend zijn heeft toegevoegde waarde. Dat is onze visie. Het omarmen van verschillen geeft de ruimte om jezelf te zijn maar tegelijkertijd geeft die dezelfde ruimte aan de mensen om je heen. En dat helpt je het werk en je leven op een leuke en slimme manier in te richten.  


Nieuwsgierig naar dat wat de kracht van de verschillen voor jou kan doen? Neem dan contact met ons op of kijk op de website voor meer informatie over de methode . We vertellen je graag meer.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page