top of page

Voor een betere samenwerking en communicatie; TEAMROLLEN

In elk team heeft ieder zo zijn eigen rol. In een team waar de samenwerking en communicatie goed is vind je meestal een goed bewustzijn van ieders eigen rol en van de rollen van de collega’s. Daar wordt je ook op ingezet en op aangesproken. Als je werkzaamheden doet die bij je passen, als je in je team de rol mag vervullen die bij je past dan ben je bezig met je kwaliteiten en zijn je kwaliteiten ook bij je collega’s en leidinggevende bekend. En het werkplezier wordt daar ook nog eens mee verhoogd.


Ben je met je team bereid om daar aan te gaan werken op een positieve en speelse manier dan zijn de 8 teamrollen van “In de hoofdrol” precies wat je zoekt.

Met 8 teamrollen ervaren en beleven wat jouw hoofdrol is. Wat hebben je collega’s voor rol en welke rollen zijn er aanwezig in het team. Wat zijn je sub rollen en heb je op het werk dezelfde rol als in je privé leven? Samen ervaren en spelen en met plezier werken aan je team. Het gesprek en de interactie met elkaar aangaan. En vervolgens samen werken aan het optimaal inzetten van ieders rol binnen het team en binnen de organisatie. Werken met nieuwe afspraken en een frisse kijk op jezelf en je collega’s. En met deze middelen het werkplezier vergroten of terugvinden.

Naast een positieve insteek en plezier is het ook een visueel aantrekkelijk model waardoor iedereen openstaat voor de rollen en zich er makkelijk mee kan identificeren zonder in een hokje geduwd te worden.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page