top of page
Teanrollen De Kracht van de Verschillen.png

Groei en innovatie vragen om een sterk team

Je hebt alles in huis voor een succesvolle en vernieuwende organisatie; de juiste kennis, expertise en kwaliteiten. Je wil talentgericht werken en een flexibele werkhouding is belangrijk voor de groei en vooruitgang. De mensen binnen de organisatie hebben hier nog niet optimaal hun weg in gevonden en je wil dit verbeteren.

Herken je dit? Dan is het tijd voor teamtraining van De Kracht van de Verschillen. Wij hebben verstand van mensen, teams en van organisaties. Daarom kijken wij dieper dan de oppervlakte en leveren we altijd maatwerk aansluitend op jouw team.

Training met de In de Hoofdrol teamrollen bij jong innovatief bedrijf

Teams in groeiende organisaties

Groei binnen organisaties brengt veel verandering met zich mee voor de mensen, werkwijze en team-inrichting. Dit vraagt aandacht en werkplezier voor & van de medewerkers.

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -163_edited.jpg

Teams in transitie naar zelfsturing

Zelfsturing vraagt om persoonlijk leiderschap en een goede afstemming tussen medewerkers op alle niveaus binnen de organisatie. Inzicht en afspraken op het gebied van taken en het inzetten van talenten is key.

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -109.jpg

Teams in transitie naar volwassenheid

Voor enthousiaste en leergierige organisaties die de stap naar volwassenheid willen zetten. Persoonlijk leiderschap, ervaring en diversiteit als motor voor vernieuwing en innovatie.

website%20header%20_edited.jpg

Verbetering en vernieuwing

Vernieuwing vraagt om flexibiliteit, lef en uitproberen. Persoonlijk leiderschap en talentgericht werken zijn de basis voor het creëren van een next level team.

Voor deze teamtraining wordt gebruik gemaakt van de methode “In de Hoofdrol!” Deze snelle methode helpt je inzicht te krijgen in jezelf en in de ander. Een mooi hulpmiddel om in de trainingen aan persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling te werken. Bekijk de film voor een impressie.

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -114.jpg

Resultaat

  • Persoonlijk leiderschap wordt gestimuleerd en vergroot.

  • Slimmer werken door gebruik te maken van ieders talenten, kwaliteiten en de Kracht van de Verschillen.

  • Professionalisering naar de klant toe.

  • Mensenkennis wordt vergroot waardoor de beoogde veranderingen uitgevoerd kunnen worden.

  • Samenwerking en communicatie binnen het team zijn verbeterd.

  • Meer werkplezier.

Programma en kosten

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal dagdelen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij maken dan een aanbod op maat dat aansluit bij jullie situatie en wensen.

Voor kleine en grote groepen. De training is inclusief materiaal en een nabespreking.

Duur van de training is afhankelijk van de vraag, problematiek en wensen. 

bottom of page