top of page
Header Teambuilding.png

Leerzaam & leuk!

Tijd voor teambuilding! Want werkplezier en resultaat gaan hand in hand. 
Ga met je team op een positieve, speelse en inhoudelijke manier de verbetering en groei aan.
Tijdens de teambuilding leren de teamleden zichzelf en elkaar op een andere manier kennen. 

  • Fun en verdieping.

  • Samen leren over jezelf en over de ander.

  • Verbeteren van de communicatie en het onderlinge begrip.

  • Plezier en een positieve insteek.

  • Aandacht voor elkaar en de kracht van de Verschillen.

  • Altijd maatwerk op basis van de onderstaande mogelijkheden.

3.png
storytelling.png

Team & Storytelling

Wat zijn jouw superpowers?

Met deze teambuilding gebruiken we storytelling om op een speelse manier inzicht te krijgen in je eigen en elkaars kwaliteiten, valkuilen en ambities. Door samen buiten de kaders te denken en elkaar te inspireren werkt het team aan begrip en samenhang.

 

Tegelijkertijd leren de teamleden de basics van storytelling. Hoe schrijf je jouw verhaal en hoe breng je het over? Incl. Tips & tricks over presentatie en feedback. 

De teambuilding eindigt met ieders heldenverhaal.

comfortzone.png

Stap samen uit de comfortzone

De enige constante is verandering, zeker in deze wereld. Toch zijn al die veranderingen niet altijd gemakkelijk om mee om te gaan.

 

In deze teambuilding ga je aan de slag met je comfortzone. Wat is dat eigenlijk en hoe stap je er uit? Want naast spannend is dat ook leuk! 

 

Dus ben je in een stoere bui (of zou je dat graag vaker willen zijn) en heb je zin om te lachen met je team? Stap dan samen uit je comfortzone!

Met o.a. theatersport werkvormen.

Vierkante fotos website (1).png

Minute-to-win-it

Wie zegt dat stress niet fun kan zijn!

Met behulp van een serie korte games worden tijdsdruk en stress bij de deelnemers gecreëerd. Dit brengt in korte tijd ieders gedrag onder druk en in beeld. Hoe ga je om met stress en wat voor effect heeft dat op de samenwerking.

 

De spellen creëren een praktijkvoorbeeld waar met elkaar op gereflecteerd kan worden. We onderzoeken hoe de afzonderlijke teamleden zelf,, en het team als geheel, op stress reageert en kan groeien en verbeteren.

teamKoken_edited.jpg

Koken met je team

Leuk, leerzaam en lekker! Samen koken is een goede en leuke manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken. Omgaan met stress of tijdsdruk, goede communicatie en het bevorderen van creativiteit. Allemaal vaardigheden die we in de keuken kunnen stimuleren.

 

Bovendien brengt samen koken en lekker eten een team op een ontspannen en plezierige manier dichter bij elkaar. En de dag wordt natuurlijk afgesloten met heerlijke zelf gemaakte gerechten.

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -35.jpg

De leukste feedback

Feedback geven lastig? Dat is helemaal niet nodig. Iedereen kan leren feedback geven én ontvangen. Feedback 2.0 noemen we dat. Geen regels maar respect, positief en van deze tijd.

 

Wil je in een korte tijd aandacht besteden aan dat wat iedereen zo moeilijk vind; elkaar aanspreken. Wij dagen de deelnemers op een interactieve manier uit om feedback te gaan geven. Leuk en leerzaam! Dus ga aan de slag met de leukste en krijg de beste cadeautjes!

2.png

Teams & competitie

Niet alleen met je eigen team werken, maar juist ook de strijd aangaan met andere teams binnen jouw organisatie? Laat ons dan een gezamenlijke teamdag of -training organiseren!

 

Competitie tussen teams brengt individuele teams dichter bij elkaar. Tegelijkertijd leren de mensen uit de verschillende teams elkaar kennen. Win-win dus!

 

Natuurlijk is er ook aandacht voor ieder team afzonderlijk én voor de samenwerking tussen de teams. 

Programma en kosten

Teambuilding voor grote groepen, kleine groepen of voor meerdere groepen tegelijk.
Duur van de teambuilding is vanaf 1 uur tot een hele dag.
Wij leveren altijd maatwerk, neem gerust contact op om je vraag te bespreken.
Tarief op aanvraag en afhankelijk van de duur van de teambuilding en de groepsgrootte.  
Wij werken met een enthousiast en ervaren team van trainers dat naast ervaring altijd positieve energie meebrengt.

 

Samen een leuke en gezellige dag én echt iets leren waar je de volgende dag als team mee aan de slag kan.

Bij De Kracht van de Verschillen kan je rekenen op teambuilding op maat. Het programma wordt altijd in overleg samengesteld en aangepast op jullie situatie. Door onze jarenlange ervaring voelen we feilloos aan wat er in je team speelt. En als het nodig is passen we het programma ter plekke aan zodat we kunnen aansluiten bij datgene wat er tijdens de training naar voren komt. Hierbij gaan humor, speelsheid en aandacht voor de probleemgebieden hand in hand.

Vaak staat niet iedereen te popelen om mee te doen aan teambuilding. Geen probleem; wij weten hoe we teamleden mee krijgen. Je medewerkers leren elkaar op een andere manier kennen en de teamontwikkeling krijgt meer verdieping. Je medewerkers ervaren weer verbinding en werkplezier.

 

bottom of page