top of page
Training De Kracht van de Verschillen.png

Ga niet op in de grijze massa maar maak gebruik van ieders unieke, kleurrijke eigenschappen om het beste uit je team en organisatie te halen.

Je hebt goede plannen voor de verbeteringen of veranderingen binnen je organisatie. Je wil aan de slag maar er is weerstand of gedoe op de werkvloer of je krijgt als managementteam het niet zo op de rit als je wil. Door de communicatie en samenwerking te verbeteren creëer je een efficiënte en flexibele organisatie waar resultaten gehaald worden en mensen met plezier werken. 

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -34.jpg

Feedback training

Feedback is de motor voor groei en verbetering. Door de communicatie en samenwerking te verbeteren creëer je een efficiënte en flexibele organisatie waar mensen met plezier werken. 

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -117_edited.jpg

Teamontwikkeling

Haal het beste uit jouw team en ga voor resultaat en werkgeluk. Werk aan respect en ruimte voor kwaliteiten en ideeën. Dat creëert een team dat respectvol en open samenwerkt.

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -43.jpg

Leiderschap training

Succesvol leiderschap betekent ruimte geven aan de verschillende karakters, ambities en kwaliteiten. Zo presteer je beter en worden doelen op een effectieve en positieve manier behaald. 

Aanhalingstekens

Dit zeggen onze klanten

Erg interessante training over de (onbewuste) invulling van verschillende teamrollen binnen ons bedrijf mogen volgen. Binnen ons bedrijf hebben we hierdoor zowel meer persoonlijke als professionele bewustwording gekregen van hoe wij als team kunnen doorgroeien, en welke kansen nog open liggen. De rollen waren goed doordacht, en dusdanig geformuleerd dat de volledige groep zich goed in één of meerdere kon verplaatsen.

Lennart van Ham, Pipple, Data Scientist & Machine Learning enthusiast

Elk team is uniek

Wij werken voor groei en verbetering aan de verschillende puzzelstukken die samen leiden tot resultaat en werkgeluk. Elk stuk van de puzzel is belangrijk maar wat voor jouw team nodig is, dat is uniek.

 

Daarom zijn onze trainingen en trajecten altijd maatwerk. Wij passen het programma aan naar jullie vraag en de problematiek. Is het nodig om te werken aan feedback en communicatie of ligt de teamontwikkeling op andere onderwerpen? Wij blijven gedurende het hele traject goed overleggen en stellen het programma bij waar nodig. 

resultaat en werkgeluk.jpg
bottom of page