Teambuilding, feedback en effectief en efficient samenwerking door training en de kracht van de verschillen

Trainingen en trajecten voor een flexibele, innovatieve en kwaliteitsgerichte organisatie

Wij gaan uit van de kracht van de verschillen en helpen jou, je team en je organisatie om te werken aan respect en ruimte voor ieders kwaliteiten en ideeën. Dat levert een team op dat op een respectvolle en open manier met elkaar samenwerkt. Het resultaat is flexibiliteit, een betere samenwerking en een effectiever en innovatiever team/organisatie.

WANNEER GROEI EN INNOVATIE VRAGEN OM GEDRAGSVERANDERING
  • Teams in groeiende organisaties.

  • Teams in transitie naar volwassenheid.

  • Teams in transitie naar zelfsturing.

  • Wanneer verbetering en vernieuwing nodig zijn in de organisatie.

WANNEER GEBREK AAN COMMUNICATIE EN FEEDBACK, VERBETERING IN DE WEG STAAT
  • Voor het leren geven en ontvangen van feedback.

  • Bij gedoe of weerstand op de werkvloer.

  • Bij gebrek aan een aanspreekcultuur.

  • Voor organisaties in tijden van groei, verandering en vernieuwing.

de kracht van de verschillen in de hoofdrol dromer create quote dromen

De Kracht van de Verschillen biedt diverse In Company teamtrainingen en trajecten aan op het gebied van innovatie, zelfsturing, verandermanagement, communicatie en samenwerking.

Waarom de kracht van de verschillen Synergie Samenwerking groei verandering en verbetering Ingrid Klinkert en Marion van Wezel

Waarom "De Kracht van de Verschillen"

Door onze diversiteit in persoonlijkheid, ervaring en expertise verbinden wij de diverse afdelingen en niveaus binnen een organisatie. In onze training en begeleiding geven wij ruimte aan ieders unieke kwaliteiten en helpen je daarmee een productieve en prettige werkomgeving te creëren.

creatieve en interactieve werkvormen. Methode in de hoofdrol.

Hoe werken wij?

Met behulp van creativiteit, snelheid en humor werken wij aan het optimaliseren van de efficiëntie en effectiviteit. Wij zijn gericht op innovatie, zelfsturing en talentmanagement. Vanuit persoonlijk leiderschap creëren we bewustwording van denk- en gedragspatronen en koppelen we deze aan de praktijk.

Elke organisatie management en team zijn verschillend. Daarom altijd maatwerk

Maatwerk

De Kracht van de Verschillen levert altijd maatwerk. Wij passen het programma aan naar de vraag en de problematiek van de klant. Wij blijven gedurende het hele traject goed overleggen en stellen het programma bij waar nodig. Wij zetten de deelnemers aan het werk want wij zijn ervan overtuigd dat ervarend leren de beste manier van leren is!