Teamontwikkeling.png

Trainingen en trajecten voor een flexibele, innovatieve en kwaliteitsgerichte organisatie

Wij gaan uit van de kracht van de verschillen en helpen jou, je team en je organisatie om te werken aan respect en ruimte voor ieders kwaliteiten en ideeën. Dat levert een team op dat op een respectvolle en open manier met elkaar samenwerkt. Het resultaat is flexibiliteit, een betere samenwerking en een effectiever en innovatiever team/organisatie.

Kracht Van De Verschillen - Moise Donker
WANNEER GROEI EN INNOVATIE VRAGEN OM GEDRAGSVERANDERING
  • Teams in groeiende organisaties.

  • Teams in transitie naar volwassenheid.

  • Teams in transitie naar zelfsturing.

  • Wanneer verbetering en vernieuwing nodig zijn in de organisatie.

SAMEN DE UITDAGING AANGAAN OM ELKAAR OP EEN ANDERE MANIER TE LEREN KENNEN
  • Samen leren over jezelf en over de ander.

  • verbeteren van de communicatie en het onderlinge begrip.

  • plezier en een positieve insteek.

  • Aandacht voor elkaar en de kracht van de Verschillen.

Teambuilding met diepgang 

Kies een incompany teamtraining op het gebied van teamontwikkeling, innovatie, zelfsturing, verandermanagement, communicatie, feedback en samenwerking. Of ga voor een traject waarin je samen de kracht van de verschillen gaat ervaren.

Verfblikken

Team en kunst

Een creatieve, originele teambuilding. Kom allemaal uit de comfortzone en ga samen met je team op onderzoek uit door middel van kunst en creativiteit.

Samen ontdekken, creëren en zoeken naar de mooiste kleuren, vormen en materialen en als team iets moois neerzetten.

Tijdens deze originele teambuilding werken jullie op een creatieve manier aan je team om de communicatie en samenwerking te verbeteren.
 

teamKoken.jpg

Koken met je team

Leuk, leerzaam en lekker! Samen koken is een goede en leuke manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken. Omgaan met stress of tijdsdruk, goede communicatie en het bevorderen van creativiteit. Allemaal vaardigheden die we in de keuken kunnen stimuleren. Bovendien brengt samen koken en lekker eten een team op een ontspannen en plezierige manier dichter bij elkaar. En de dag wordt natuurlijk afgesloten met heerlijke zelf bereide gerechten.
 

IMG_9410.jpg

TeamsCompetitie

Niet alleen met je eigen team werken, maar juist ook de strijd aangaan met andere teams binnen jouw organisatie? Laat ons dan een gezamenlijke team dag of teamtraining organiseren! Competitie tussen verschillende teams brengt individuele teams dichter bij elkaar. En natuurlijk is er aandacht voor ieder team afzonderlijk en voor de samenwerking tussen de teams. Plezier en veiligheid staan hierbij voorop.
 

Samen een leuke en gezellige dag én echt iets leren waar je de volgende dag als team mee aan de slag kan.