top of page
Teamontwikkeling 2023 header.png

Groei en innovatie vragen om een sterk team

Je hebt alles in huis voor een succesvolle en vernieuwende organisatie; de juiste kennis, expertise en kwaliteiten. Je wil talentgericht werken en een flexibele werkhouding is belangrijk voor de groei en vooruitgang. De mensen binnen de organisatie hebben hier nog niet optimaal hun weg in gevonden en je wil dit verbeteren.

Herken je dit? Dan is het tijd voor teamtraining van De Kracht van de Verschillen. Wij hebben verstand van mensen, teams en van organisaties. Daarom kijken wij dieper dan de oppervlakte en leveren we altijd maatwerk aansluitend op jouw team.

Training met de In de Hoofdrol teamrollen bij jong innovatief bedrijf

Teams in groeiende organisaties

Groei binnen organisaties brengt veel verandering met zich mee voor de mensen, werkwijze en team-inrichting. Dit vraagt aandacht en werkplezier voor & van de medewerkers.

_edited.jpg

Teams in transitie naar zelfsturing

Zelfsturing vraagt om persoonlijk leiderschap en een goede afstemming tussen medewerkers op alle niveaus binnen de organisatie. Inzicht en afspraken op het gebied van taken en het inzetten van talenten is key.

31.jpg

Teams in transitie naar volwassenheid

Voor enthousiaste en leergierige organisaties die de stap naar volwassenheid willen zetten. Persoonlijk leiderschap, ervaring en diversiteit als motor voor vernieuwing en innovatie.

website%20header%20_edited.jpg

Verbetering en vernieuwing

Vernieuwing vraagt om flexibiliteit, lef en uitproberen. Persoonlijk leiderschap en talentgericht werken zijn de basis voor het creëren van een next level team.

Voor deze teamtraining wordt o.a. gebruik gemaakt van de methode “In de Hoofdrol!” Deze snelle methode helpt je inzicht te krijgen in jezelf en in de ander. Een mooi hulpmiddel om in de trainingen aan persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling te werken. Bekijk de film voor een impressie.

Onze werkwijze is interactief, intuïtief, inhoudelijk, verdiepend, mensgericht en leuk. Daarnaast werken wij met diverse methodes en tools. Denk bijvoorbeeld aan DISC, Drijfveren, diverse canvassen en LEAN-tools, Opstellingen en de door ons ontwikkelde methode In de Hoofdrol!

Kracht Van De Verschillen - Moise Donkers -114.jpg

Ga aan de slag met verbetering en groei met behulp van:

  • Training & coaching.

  • Procesbegeleiding.

  • Ondersteuning bij het inrichten van werkprocessen.

  • Verbeteren van de communicatie & feedback.

  • Het inzetten van de meest effectieve methode zoals bv DISC, drijfveren of de                door onszelf ontwikkelde methode "In de Hoofdrol!".

  • Het moeilijke gesprek aangaan en zo teams echt in beweging laten komen.

  • Teambuilding.

  • Persoonlijk leiderschap.

Door goed samen te werken en gebruik te maken van ieders talenten ga je efficiënter en effectiever werken. Openstaan voor de verschillende perspectieven en van daaruit kijken naar de uitdagingen zorgt voor groei en innovatie. Dat maakt werken niet alleen veel leuker, het zorgt ook nog eens voor een beter resultaat!

Omdat elk team en organisatie uniek is werken wij samen met jullie aan de verschillende puzzelstukken die samen leiden tot resultaat en werkgeluk. Elk stuk van de puzzel is belangrijk, maar wat voor jouw team of organisatie nodig is, dat is uniek.

Van training en coaching tot procesoptimalisatie en organisatieadvies. Wij zijn met onze gezamenlijke kennis en achtergrond van vele markten thuis. Daarmee hebben we de kennis en tools in huis om aan alle elementen van de Resultaat & Werkgeluk puzzel te werken. Onze werkwijze is interactief, intuïtief, inhoudelijk, verdiepend, mensgericht en leuk. Daarnaast werken wij met diverse methodes en tools. Denk bijvoorbeeld aan DISC, Drijfveren, diverse canvassen en LEAN-tools, Opstellingen en In de Hoofdrol! (een door ons ontwikkelde methode).

Materiaal en kosten

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal dagdelen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en voor een aanbod op maat.

Training op een externe locatie is mogelijk, de kosten voor de locatie worden doorberekend.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of plan je afspraak op onze contact pagina.

bottom of page