top of page
Header website DKVDV  2022 (1).png

Wij werken samen omdat we zo verschillend zijn.

Elkaar zien, waarderen en aanvullen, dat noemen wij de kracht van de verschillen.

Ga niet op in de grijze massa maar maak gebruik van ieders unieke, kleurrijke eigenschappen om het beste uit je team en organisatie te halen.

Iedereen heeft unieke kwaliteiten en dat maakt samenwerken een feestje. Dat begint met nieuwsgierigheid naar de insteek en mening van de ander en een beetje eigenwijsheid als het over je eigen zienswijze gaat. Het betekent ruimte geven aan de ander en ruimte nemen wanneer jij hem zelf nodig hebt. De moeilijke dingen niet uit de weg gaan en luisteren naar elkaar.  

Niet zo gek dus dat wij onder de naam De Kracht van de Verschillen werken. Wij zijn een goed voorbeeld van dat wat wij andere mensen ook gunnen en kunnen leren. Het is nooit saai en we kunnen gelukkig ook heel hard om onszelf lachen. Want plezier en spelen vinden we beiden heel belangrijk, wat je altijd terugziet in onze manier van werken.

IMG_2339.JPG

Marion van Wezel

Marion brengt een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring mee. Ze houdt van verdieping en onderzoekt graag hoe iets is ontstaan en waar het vandaan komt. Ze wil dingen graag zo goed begrijpen dat ze het kan vereenvoudigen voor anderen zodat ook zij het begrijpen en kunnen toepassen. Door haar ervaring binnen diverse organisaties brengt ze naast haar skills als trainer en docent kennis en ervaring mee over processen, bedrijfsvoering en de dynamiek in organisaties.

 

De kwaliteiten die Marion meebrengt zijn nieuwsgierigheid, eigenwijsheid, gevoeligheid, creativiteit en een sterke intuïtie. De combinatie van deze eigenschappen met de kennis die zij meebrengt maakt dat ze sterk is in het bedenken van creatieve oplossingen en nieuwe manieren om naar onderwerpen te kijken.

IMG_2354.JPG

Ingrid Klinkert

Ingrid is een teamwerker pur-sang. Tijdens haar trainersopleiding besloot zij voor zichzelf te beginnen en daar heeft ze geen moment spijt van gehad. Ze is feedback specialist en systemisch opgeleid in team- en organisatieopstellingen.

 

Ze is van nature een optimistisch mens en haar manier van leren is DOEN. Ervaringsgericht leren is dan ook haar manier en verandering is haar brandstof. Dat prikkelt haar en stimuleert haar creativiteit. Zo neemt ze mensen mee en stimuleert ze hen om zelf te ervaren en onderzoeken.

De kwaliteiten die Ingrid meebrengt zijn enthousiasme, humor, speelsheid, intuïtie en haar ruime ervaring. En haar motto is niet voor niets: Leren = leuk!

Ons uitgangspunt is dat je het meeste leert door te doen. Leren is leuk! Door gebruik te maken van interactieve, speelse en actieve werkvormen dagen wij deelnemers uit om uit hun comfortzone te stappen. Door te ervaren leren mensen sneller en blijft het geleerde beter hangen. Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens veel leuker is.

Groeien doe je niet alleen!

Hoe benut je de kracht van de verschillen het beste? Door samen te werken natuurlijk! Daarom werken wij samen met deze energieke en enthousiaste trainer-coaches.

Anneke Thoen.jpg

Anneke Thoen

Anneke besloot tijdens een wereldreis dat het roer om moest. Het resultaat daarvan is dat ze nu trainer én vitaliteits- & leefstijlcoach met een eigen praktijk is. Ook is ze Disc & Drijfveren gecertificeerd.

 

Ze is scherp, enthousiast en voelt goed aan wat er nodig is in een groep. Met veel positieve energie, openheid en mensenkennis weet ze te improviseren en volgt ze haar intuïtie. Daar worden we blij van!

 

Kijk voor meer informatie over Anneke op novakracht.nl

Femke Hofstede.jpg

Femke Hofstede

Femke komt uit het onderwijs, is internationaal NLP trainer en systemisch opgeleid. Verder is ze bekend met de ins en outs van de Transactionele Analyse.

 

Ze heeft haar eigen coachingspraktijk en is ook nog steeds werkzaam in het onderwijs. De kwaliteiten die ze als trainer meebrengt zijn humor, speelsheid, diepgang, kennis en kwetsbaarheid. Wat ons betreft een ijzersterke combi!

Kijk voor meer over Femke op femkehofstede.nl

Kies voor De Kracht van de Verschillen

_edited.jpg
  • Je krijgt bij ons expertise op alle delen van de puzzel van resultaat en werkgeluk.

  • Processen, werkafspraken, teamdynamiek, leiderschap, onderstroom, mensenkennis, intuïtie en systemisch werk. Door de combinatie van invalshoeken zoeken wij samen met jou de beste oplossing voor jullie situatie.

  • Praktisch, praktijkgericht en mensgericht.

  • Wij koppelen kwaliteiten aan taken (mens, organisatie en techniek).

  • Onze methode is organisatiebreed inzetbaar. Dus voor alle medewerkers en management.

  • Snelle en flexibele werkwijze. Wij passen het programma ter plekke aan om op de meest effectieve manier het gewenste resultaat te bereiken.

  • Humor, kennis en ervaring, improvisatievermogen en mensenkennis.

bottom of page