Over ons De Kracht van de Verschillen (2).png

Hallo, wij zijn Marion en Ingrid, wij werken samen omdat we zo verschillend zijn.

Wij hebben ieder kwaliteiten die de ander niet heeft. Door onze nieuwsgierigheid staan we open voor juist die kwaliteiten van de ander die we zelf niet hebben. Eigenwijsheid maakt dat we niet zomaar toegeven aan de zienswijze van de ander, we zijn geen pleasers. We hebben ieder een mening maar zijn bereid om deze bij te stellen. Dat is best een uitdaging in de samenwerking maar levert juist hele toffe dingen op.

Hoe werkt dat?

Met respect, zelfreflectie, ontwikkeldrang, kwetsbaarheid en veel communicatie. We luisteren naar elkaar, kunnen heel goed en stevig discussiëren en creëren en door-ontwikkelen op elkaars input en ideeën. Maar ook door de moeilijke dingen niet uit de weg te gaan, door kwetsbaarheid en natuurlijk het respect dat we voor elkaar hebben. Zo komen we samen tot synergie: door de krachten te bundelen en samen te voegen komen we tot een beter resultaat.

Niet zo gek dus dat wij onder de naam De Kracht van de Verschillen werken. Wij zijn een heel goed voorbeeld van dat wat wij andere mensen ook gunnen en kunnen leren. Het is nooit saai en we kunnen gelukkig ook heel hard om onszelf lachen. Want plezier en spelen vinden we beiden heel belangrijk, wat je altijd terugziet in onze manier van werken.

Marion2.png
Ingrid2.png

Marion van Wezel

Dromer & Analist

Expertise: procesmanagement, kwaliteitsmanagement, projectmanagement en bedrijfskunde.

Organisatiesensitief en innovatief. Ingewikkelde onderwerpen eenvoudig brengen.

  • LinkedIn Social Icon

Ingrid Klinkert

Cheerleader & Diplomaat

Expertise: menskant, systemisch werk, teamdynamiek, intuïtie, ervaringsgericht leren.

Communicatie en feedback expert,

Buiten de box denken, humor.

  • LinkedIn Social Icon

Ervaringen

Ik heb Ingrid ervaren als een vakvrouw. Iemand die staat voor wat ze kent en bevlogen te werk gaat. Ze blijft voortdurend in contact met alle deelnemers om optimale betrokkenheid te realiseren. Marion heeft onwijs veel kennis. Ze weet dat fijn gedoseerd over te brengen zonder je te overladen. Zodra er een vraag is waarbij die kennis ingezet kan worden kun je er van op aan dat je een gedegen antwoord krijgt. Daarnaast is ze enthousiast en enorm open voor alle mogelijkheden.

Danny Smits, Smits Factor

Kies voor De Kracht van de Verschillen

Dekrachtvandeverschillen_Hr-7.jpg
  • Je krijgt bij ons expertise op proces, teamdynamiek, onderstroom, mensenkennis, intuïtie, systemisch werk.

  • Praktisch, praktijkgericht en mensgericht.

  • Wij koppelen kwaliteiten aan taken (mens en techniek).

  • Onze werkwijze is organisatiebreed inzetbaar.

  • Nieuwe, snelle en flexibele werkwijze. Wij passen het programma ter plekke aan om op de meest effectieve manier het gewenste resultaat te bereiken.

  • Humor, kennis en ervaring, improvisatie vermogen, mensenkennis.